Известие

Collapse
No announcement yet.

Много ме наплашихте бе колеги!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
    Ми ако искаш ела в Русе да гледаш. Ако стане така, че аз да те гледам ще пиеш на моя сметка вечерта и ще има къде да спиш. И не разбрах какво беше смешното за 1500-е кг?
    Смешното е, че 166 е 50кг по тежка от GTV що не говорите, че на GTV му е слаб мотора. А от тях има и 1,8 Абе говорят някои без да мислят, не е слаб TS-а просто кутията му при 166 не е за скорости над 210! Което не е болка за умиране щото и дизела издъхва там някъде, а TS-а ако го напъна ще вдигне над 230 в което съм убеден. Някои сменят зъбчатката на 5-та, и оборотите си падат но вече не можеш да ги правиш смешни на доускоряване извънградско на 5-та. Което е основното предимство на късите предавки.
    Last edited by code; d.m.y г., 20:11.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Има някакво несъответствие, трябва да си погледна книжката, но помня че имаше нещо от сорта на 1500 и нещо си кг. Но иначе според мен 166-ата е доста по тежка от ГТВ и се чудя дали гтв-то е въобще 1400 кг. Гледам му килограмите в Уикипедиа и показва, че е максимум 1370кг и издържа до 1400 и нещо натоварване .

Comment

Може би това ще помогне за приключване на този безмислен спор.166 2.0 TS - 187nm/2800rpm , 0/100 -9.6 , 1420kg. , 213 km/h , 155hp/6400rpm. 166 2.4 JTD - 304nm/2000rpm , 0/100 - 9.9 , 1490kg. , 202km/h , 136hp/4000rpm.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Сега ги гледах по книжка
          2,0TS - 1420кг
          2,4JTD - 1490кг

Кой сега е номер едноооо ?
          Кой сега е кораба?

пп Бензинова 166-ца тежи почти колкото GTV! Дерзайте.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
            Има някакво несъответствие, трябва да си погледна книжката, но помня че имаше нещо от сорта на 1500 и нещо си кг. Но иначе според мен 166-ата е доста по тежка от ГТВ и се чудя дали гтв-то е въобще 1400 кг. Гледам му килограмите в Уикипедиа и показва, че е максимум 1370кг и издържа до 1400 и нещо натоварване .
            GTV - 1370kg. 156 2.0 TS - 1285kg. 156 2.4 JTD - 1355kg.
            sigpic
            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
              Сега ги гледах по книжка
              2,0TS - 1420кг
              2,4JTD - 1490кг

Кой сега е номер едноооо ?
              Кой сега е кораба?

пп Бензинова 166-ца тежи почти колкото GTV! Дерзайте.
              И въпреки това си оставаш тежък за тоя мотор. TS го признавам само на 156 и 145, защото съм го виждал там какво прави. ЗА ГТВ не мога да говоря, защото тях не съм ги виждал в действие.

Comment

То моето си е прасенце, ама ваште са свине а GTV даже и 1,8 ще ти прави ластици от всякаква скорост, само ще му гледаш ритнатото дупе.
                sigpic

Comment

Ами виж 136 к.с. 2.4 JTD наистина не мисля, че може да се мери със 2.0 ТС ГТВ, но аз лично имам някои подобрения и може да се сдърпаме с такова ГТВ А колкото до това, че сме свине.... Свине сме 166-е ама гледай как свинята гази сичко наред и пак продължава TS-a след такова приключение ще има да се дави
                  Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                    То моето си е прасенце, ама ваште са свине а GTV даже и 1,8 ще ти прави ластици от всякаква скорост, само ще му гледаш ритнатото дупе.
                    В това съм сигурен ! Аз съм се возил само в 2.0 v6 turbo и удоволствието е много яко !!!
                    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                      В това съм сигурен ! Аз съм се возил само в 2.0 v6 turbo и удоволствието е много яко !!!
                      Опа много дигаме летвата...След малко ще минем сигурно на 3.0 и накрая на 3.2

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                        Опа много дигаме летвата...След малко ще минем сигурно на 3.0 и накрая на 3.2
                        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                          Колега, вървежа на колата не се измерва в конски сили. Ако се измерваше само в конски сили нямаше да се чертаят графики и нямаше по книжките да пишат някакви излишни характеристики, които се измерват в нютонметри. "Издърпването на светофара" зависи много повече от нютонметрите, отколкото от конските сили...
                          Аз пък забелязвам, че навсякъде където едновременно се споменават бензинови и дизелови двигатели винаги се размахват едни мощности, едни нютони...
                          Физиката е еднаква и за двата типа двигатели, а именно мощността е произведение от въртящия момент и честотата на въртене!!!
                          Ако взема двигател от Трабант, с подходящ редуктор мога да постигна 100000 Nm – Факт.

Истината е именно в Мощността!

Пример: Алфа 156 2.4JTD 136 hp и Алфа 156 2.0TS 155 hp и двете се движат на втора скорост с 30км/ч, и натиснат педал на газта до долу => в този момент двигателя 2.0 TS генерира мощност около 64 hp, а 2.4JTD около 93 hp.
                          Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

• О, спят ли модераторите, о, модераторите не видят ли?
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              О, спят ли модераторите, о, модераторите не видят ли?

Гледам, гледааам, и им се чудя на акъла, като малки деца си мерят пишките...

Ма си прав, я да я заключа тая тема
                              Volvo XC90 D5 '06
                              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• ЕЕЕ моля недеи - ако не друго поне е интересна
                                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...